Over Muilwijk Machine Technology

Muilwijk Machine Technology is een enthousiast en dynamisch bedrijf met een passie voor bouw- en landbouwmachines. Vanuit onze moderne werkplaats in Hoogblokland onder de rook van Gorinchem, helpen wij u graag op alle vlakken. Advies, verkoop, reparatie en onderhoud behoort tot al onze mogelijkheden, zo heeft u alles bij één partij.

Advies

Met onze kennis en ervaringen adviseren wij u graag welk product of dienst het beste bij uw wensen en eisen past. Niet alleen bij de aanschaf van een machine, maar ook voor onderhoud en reparatie kunnen wij u het beste advies geven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verkoop van Generga generatoren

Sinds 2019 beschikken wij over een dealerschap met het Generga generatoren. Met een groot assortiment aan generatoren kunnen wij u de juiste machine bieden voor het aangewezen werk. Generga staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een betaalbare prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Service en onderhoud

Goed onderhoud van uw machines geeft meer zekerheid van een optimaal gebruik. Onze kennis in bouw- en landbouw machines reikt ver en bieden onderhoud voor o.a. tractoren, graafmachines, vrachtwagens, trailers, pompen & generatoren. Wij zijn erg dynamisch en kunnen het onderhoud plegen in zowel onze werkplaats als op locatie met onze servicebus. 

Wij zijn erkend dealer van

Schuiven naar boven