Onderhoud

Wij leveren onderhoud en service aan diverse landbouw- en grondverzetmachines. In onze compleet uitgeruste werkplaats hebben wij de mogelijkheid om onderhoud- en revisiewerkzaamheden uit te voeren aan onder andere: trekkers, aanhangers, graafmachines, shovels, aggregaten etc.

Informeer naar al onze mogelijkheden.

Verkoop

Sinds kort beschikken wij over een dealerschap van Generga generatoren. Wij kunnen deze generator tegen een zeer scherpe prijs voor u aanbieden. Generga voorziet ons van een breed assortiment aan sets. Van kleine benzine generatoren tot de grotere diesels.

Verhuur

Wij verhuren diverse generatoren welke door ons geplaatst kunnen worden door het gehele land. Het is bij ons ook mogelijk om rand apparatuur mee te huren met de generator. Denk hier bij aan verlengsnoeren, haspels en  verdeelkasten. Momenteel is ons verhuurassortiment is nog relatief klein, wij willen u dus vragen om de beschikbaarheid van een set tijdig te checken. Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Elektrische arbeidsmiddelen keuring

Wij zijn gecertificeerd voor het keuren van uw elektrische arbeidsmiddelen, zoals bijv.: slijptollen, boormachines, zaagmachines, verlengsnoeren, etc. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het keuren van uw elektrische arbeidsmiddelen.

Vervoer en transport

Is uw machine kapot, of wilt u een nieuwe machine op uw adres bezorgd hebben? Wij beschikken over het juiste materieel om uw kleine machines (max 2500kg.) van A naar B te transporteren. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor leveringen/reparaties, inclusief transport.

Hebben wij uw interesse gewekt en mogen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave voor u opmaken? 

Schuiven naar boven